Ondernemingsplan

Hulp bij je ondernemingsplan

Je hebt een ondernemingsplan nodig

Je wilt een bedrijf starten. En je hebt financiering nodig bij een bank of Qredits. Dan heb jij ook een ondernemingsplan nodig. Je hebt je plan wel goed in je hoofd, maar het goed op papier zetten is een ander verhaal. Om over het het financiële gedeelte van het ondernemingsplan nog maar te zwijgen.

En zonder een goed onderbouwd ondernemingsplan geen financiering en dus geen bedrijf. Niet je droom kunnen verwezenlijken …

Bij het ondernemingsplan kun je dus wel wat hulp gebruiken. Ik kan je als ervaren adviseur die meer dan 500 ondernemingsplannen heeft beoordeeld jou hierbij helpen. Ik ken daarin twee smaken:

  • Ik coach en begeleid je om zelf een goed ondernemingsplan te schrijven.
  • Ik schrijf met jouw input een goed ondernemingsplan waarmee je naar de financier kunt.

Beter ondernemingsplan, meer succes met je bedrijf

En nog veel belangrijker: bij beide smaken ondersteuning zal ik je adviseren om het plan nog beter te maken en de kans op een succesvol bedrijf te vergroten.

Er zijn ook tussenvormen van begeleiding mogelijk waarbij ik bijvoorbeeld alleen het financiële gedeelte van het ondernemingsplan schrijf.

Je kunt in eerste instantie ook kiezen voor een check van je eerste versie van je ondernemingsplan. Zie daarvoor https://www.brinkbedrijfsadvies.nl/is-mijn-plan-haalbaar.

Bel/app 06 1453 9403 of mail jan@brinkbedrijfsadvies.nl om te horen hoe ik jou kan helpen.