Is mijn plan haalbaar?

Heeft mijn bedrijfsplan kans van slagen?

Een goed plan voor je eigen bedrijf

Je hebt een geweldig idee voor een bedrijf. Je ziet het helemaal zitten. Sommigen in je omgeving reageren positief, houden (wijsenlijk) hun mond. Toch zit er ergens diep in je nog wat twijfel. Je weet dat de helft van de startende ondernemers binnen 5 jaar al weer stoppen. Al dan niet vrijwillig. Daar wil jij niet bij horen.

Ik kan met mijn ruime ervaring met haalbaarheidsonderzoeken wijzen op de sterke en zwakke punten van je plan. Zodat jij je plan kunt verbeteren. Of dat jij beslist er toch maar van af te zien.

Laat je ondernemingsplan checken

Wil jij een check van je (eerste versie) ondernemingsplan? Mail mij je plan en ik neem in een telefoon gesprek mijn bevindingen met je door en geef in een korte mail mijn hoofdpunten over je plan weer. Voor een eenvoudige eenmanszaak rekening ik hier € 125 excl. btw voor. Voor de duidelijkheid dit is geen haalbaarheidsonderzoek. De ervaring leert wel dat je er veel aan hebt: je krijgt veel meer inzicht in de kans van slagen, tips om je plan te verbeteren of ontdekt dat je er toch maar beter van af kunt zien.

Bel/app 06 1453 9403 of mail jan@brinkbedrijfsadvies.nl om te horen of ik jou hiermee kan helpen.

Wil je dat ik een ondernemingsplan voor je schrijf? Kijk dan op https://www.brinkbedrijfsadvies.nl/ondernemingsplan.