Coaching startende ondernemer

Hoe ontwikkel ik mijn bedrijf?

Advies en coaching 

Je bent gestart en je hebt je eerste klanten. Maar hoe ontwikkel jij je bedrijf verder. Welke strategische keuzes ga je maken nu je wat ervaring hebt. Moet je jouw bedrijf anders profileren? Hoe werf je nieuwe klanten?  Is je prijsstelling wel goed?

Mijn begeleiding is afhankelijk van jouw behoefte, van jouw coachvraag. Zij bestaat uit coaching en advisering waarbij ik mijn ruime kennis van marketing en ondernemen op jouw situatie toepas.  Ook help ik je kansen ontdekken en stimuleer ik je tot actie.

Ik ben gespecialiseerd in marketingstrategie. Daarnaast heb ik een brede kennis van ondernemen in het MKB en werk ik voor alle branches van persoonlijke en zakelijke dienstverlening, ambachtelijke bedrijven tot horeca en detailhandel (stenen en online).

Je hebt aan mij een deskundig en betrokken adviseur/coach die zich volledig voor je inzet en voor jou bereikbaar is als klankbord en vraagbaak. Ik wil je ondersteunen jouw droom waar te maken.

Bel/app 06 1453 9403 of mail jan@brinkbedrijfsadvies.nl om te horen of ik jou kan helpen en te kijken of we een klik hebben.

Jan Brink