Brink Bedrijfsadvies – team

 

Profiel Jan BrinkIMG_5016

Ik ben een ervaren MKB-adviseur; analytisch sterk, uitstekend financieel en commercieel inzicht, betrokken en oplossingsgericht. Veel ervaring met haalbaarheidsonderzoeken, financieringen, businessplannen & strategievorming. Kennis van online marketing.
Ik wil het verschil maken voor startende ondernemers en gevestigde ondernemers in zwaar weer.

Ervaring
Ik heb 18 jaar ervaring bij het adviesbureau IMK als senior bedrijfsadviseur, regiomanager, branchegroephoofd detailhandel en projectmanager wijkeconomie. Daarvoor werkte ik 9 jaar bij een de Gibo Groep (nu Flynth) waar ik agrarisch bedrijfsadviseur was. Als student was ik leraar bedrijfseconomie en commerciële economie op een middelbare tuinbouwschool.

Opleiding
Aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen heb ik agrarische economie gestudeerd. Naast mijn werk heb ik diverse opleidingen gevolgd. Zo heb ik het Praktijkdiploma Belastingrecht, het Assurantie-B diploma en het Nima A en B diploma. Recent heb ik diverse cursussen online marketing gevolgd (onder meer zoekmachine-optimalisatie, Google Adwords Advanced). Momenteel volg ik de opleiding Online marketing bij Lectric/NCOI.

Profiel Jeroen Koster

Jeroen Koster heeft een ruime ervaring in het verrichten van levensvatbaarheidsonderzoeken in het kader van het Bbz. Voorts heeft hij ervaring in het coachen van (startende) ondernemers. Tevens heeft Jeroen 20 jaar ervaring in marketing in sales bij diverse bedrijven en organisaties.