Over Jan Brink

IMG_5016

Profiel
Ik ben een ervaren MKB-adviseur; analytisch sterk, uitstekend financieel en commercieel inzicht, betrokken en oplossingsgericht. Veel ervaring met haalbaarheidsonderzoeken, financieringen, businessplannen & strategievorming. Kennis van online marketing.
Ik wil het verschil maken voor startende ondernemers en gevestigde ondernemers in zwaar weer.

Ervaring
Ik heb 18 jaar ervaring bij het adviesbureau IMK als senior bedrijfsadviseur, regiomanager, branchegroephoofd detailhandel en projectmanager wijkeconomie. Daarvoor werkte ik 9 jaar bij een de Gibo Groep (nu Flynth) waar ik agrarisch bedrijfsadviseur was. Als student was ik leraar bedrijfseconomie en commerciële economie op een middelbare tuinbouwschool.

Opleiding
Aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen heb ik agrarische economie gestudeerd. Naast mijn werk heb ik diverse opleidingen gevolgd. Zo heb ik het Praktijkdiploma Belastingrecht, het Assurantie-B diploma en het Nima A en B diploma. Recent heb ik diverse cursussen online marketing gevolgd (onder meer zoekmachine-optimalisatie, Google Adwords Advanced). Momenteel volg ik de opleiding Online marketing bij Lectric/NCOI.

Motivatie
Als zelfstandig adviseur voel ik goed aan wat ondernemers bezig houdt. Hierdoor kan ik mijn advieswerk nog beter doen. Ik ben flexibeler en kan goed inspelen op wensen van opdrachtgevers. Ik kan meer tijd aan advies&begeleiding besteden, waardoor risico’s worden beperkt en de levensvatbaarheid van ondernemingen meer gewaarborgd is. Het geeft mij veel voldoening als ik het mogelijk maak dat een starter zijn droom kan waarmaken of iemand zijn bedrijf kan behouden.