Hoe kom ik aan meer klanten?

Advies en coaching voor meer omzet en meer klanten

Ben jij gestart als ondernemer en valt jouw omzet tegen?

Vervelend. Want als je niet meer klanten krijgt dan kun je straks je huur en rekeningen niet betalen. Je hebt er soms slapeloze nachten van. Straks is jouw bedrijf niet levensvatbaar en moet je je bedrijf nog stoppen ook. Dat is wel het laatste wat jij wil.

Ik kan je adviseren hoe jij je profileert in je markt en hoe je reclame kunt maken. En ik kan je coachen met verkoopgesprekken en netwerken.

Met meer klanten zul je meer omzet realiseren. ’s Avonds kun je weer voldaan gaan slapen omdat je lekker voor jouw klanten hebt gewerkt en een mooie omzet maakt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken, de toekomst ziet er een stuk beter uit!

Mijn begeleiding is afhankelijk van jouw behoefte. Zij bestaat uit coaching (jij bedenkt met mijn hulp zelf wat jij het beste kunt gaan doen) en advisering waarbij ik mijn ruime kennis van marketing en ondernemen op jouw situatie toepas. En last but-not-least – kan ik je heel praktisch helpen met bijvoorbeeld het maken van een flyer of Google Ads campagne.

Ik ben gespecialiseerd in klantenwerving en marketingstrategie, offline & online reclame tot netwerken en verkoop. Daarnaast heb ik een brede kennis van ondernemen in het kleinbedrijf en werk ik voor alle branches van persoonlijke en zakelijke dienstverlening, ambachtelijke bedrijven tot horeca en detailhandel (stenen en online).

Je hebt aan mij een deskundig en betrokken adviseur/coach die zich volledig voor je inzet en graag voor jou bereikbaar is als klankbord en vraagbaak. Ik wil je bedrijf een extra impuls geven en jou succesvol maken.

Bel/app 06 1453 9403 of mail jan@brinkbedrijfsadvies.nl om te horen of ik ook jou kan helpen.

Jan Brink

Jan Brink

Startversneller

Zijn de kosten een probleem? Via https://www.destartversneller.nl/ worden 80% van de begeleidingskosten van maximaal € 1.250 (excl. btw) gesubsidieerd. De voorwaarden voor subsidie via De Startversneller zijn:

  • Je staat niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK;
  • De standplaats van je onderneming is in Gelderland of in Overijssel;
  • Je hebt niet eerder deelgenomen aan het startersprogramma IkStartSmart, MoveToSocial of startersvouchers ontvangen van de provincie Overijssel.

Meer informatie en aanmelden op https://www.destartversneller.nl/de-startversneller/